Despre Peg Perego


Peg Perego, compania italiana fondata in 1949 de Giuseppe Perego, a revolutionat piata prin proiectarea de cosuri port-bebe si carucioare folosind „tesaturi cauciucate” in loc de tabla si rachita, care erau utilizate in mod obisnuit,  oferind tuturor parintilor produse pentru ingrijirea copiilor care pana atunci nu existau pe piata din cauza costurilor ridicate.

Atentia la schimbarile pietei au construit o companie de succes de-a lungul timpului, cunoscuta in intreaga lume pentru ideile sale originale in domeniile ingrijirii copiilor si jucariilor, care sunt intotdeauna de cea mai inalta calitate, respecta reglementarile internationale de siguranta si sunt la zi cu asteptarile mamei moderne.

Campania „Mamma in Italy” confirma crezul companiei in modul de productie italian care a castigat increderea mamei pentru calitatea sa: oricine iubeste "Made in Italy" cauta stil, eleganta, detalii si siguranta, idei de calitate la care Peg Perego se refera in mod constant la proiectarea si crearea produselor sale.

Pentru Peg Perego, Made in Italy inseamna "sa continuam sa facem doar ceea ce stim sa facem bine", spune Lucio Perego, CEO-ul companiei, adica sa cultive in continuare patrimoniul competentelor productiei italiene Peg si sa-l imbogateasca cu tot ceea ce este modern si avangadist.

Productia integrata pe care o utilizeaza compania ofera un control mai bun al calitatii si o imbunatatire a abilitatilor: de la materiale (tesaturi, cauciuc, metal) la tehnologia masinilor de productie complexe si avangardiste de care dispune. O echipa de experti supravegheaza intregul proces de productie pentru a garanta calitatea maxima a produselor pentru copii.

Putem vorbi despre "Sistemul" Peg Perego: o modalitate de a produce prin cercetare si experimentare, rigoare productiva, creativitate tehnica si, de asemenea, o cultura puternica de fabricatie care raspunde nevoilor clientului in privinta serviciilor si sigurantei in achizitionarea de produse pentru copii.